A Hardcase-ről

Aki hangszereivel sokat utazik, ismeri a szállítással járó gondokat. A Hardcase hangszereinek biztonságos szállítására tökéletes megoldást nyújt.

Ezek a professzionális, maximális szállítási biztonságot nyújtó bőröndök párjukat ritkítják. Az új generációs termékek rendkívül tartós, vízálló műanyagból készülnek. A bőröndöt ún. öntéses eljárással készítik, így elkerülve a feltűnő illesztési helyeket attraktív külsőt kölcsönöznek a terméknek.

A Hardcase megóvja hangszerét a karcolódásoktól, rázkódástól, valamint a nedvességtől és piszoktól. Az erős polypropylenből készült "Quick-Lock" zárral ellátott pántok biztonságosan kötik össze a bőrönd testet a tetővel. Az "Anti-Twist" markolat kényelmes fogást biztosít. "Ezek a legidőtállóbb, nagy találékonysággal kifejlesztett bőröndök, melyeket valaha is használtam"- méltatja a Hardcase termékeket a dobos Gary Husband- "és ezen kívül nagyon könnyen hordhatók, jó kinézetűek robusztosak". Az Iron Maden tagok Thomas Lang és Nicko McBrain is Hardcase bőröndökben tárolják hangszereiket.

A Hardcase minden elképzelhető hangszer és tartozék számára kapható: dobok, cintányérok, percussion, hardware és erősítők, lábgépek, mikrofonok és dobverők találnak az utazás alatt biztonságos menedékre. Aki a "kemény doboz"-t kis színnel akarja feldobni, választhat pld. a Bright Red (élénk piros) vagy a Green (zöld) és Blue (kék) között.